Ето как многодетната майка Веска, която роди на градския площад се оказа длъжник за милиони на държавата!

Advertisement:

Ето как многодетната майка Веска, която роди на градския площад се оказа длъжник за милиони на държавата!

В схема за милиони левове се оказа 39-годишната Веска Лучева от град Баня.

Жената доби национална известност, след като на 8-и март роди дванадесетото си дете на на градския площад. Оказва се, че преди години бизнесмен от Пловдив предложил договор на Веска. 


Документът, който тя разписала, я направил собственик на 3 фирми за точене на ДДС, съобщи телевизия „България он ер“. 

Advertisement:

Абсурдната историята на Веска започва преди 22 години, когато едва на 17 години тя ражда първото си дете от почти непознат мъж. Веска се запознава с него в Германия, забременява и се връща сама в България.  Така, без да се обичат, двамата остават заедно 16 години. 

Един ден мъжът ѝ тръгва за Свиленград и никога повече не се появява.  Останала сам сама с многобройната си челяд, самотната майка е принудена да смени квартирата. Така се запознава със съпруг номер две – Димитър. През май 2010 г. обаче социалните служби отнемат всичките ѝ деца. Тогава Веска посяга към алкохола. 

Димитър ѝ помага да не се срине напълно, но не успява да ѝ помогне, когато мистериозен бизнесмен от Пловдив ѝ предлага 20 000 лева, ако разпише куп документи.  Пари така и не получава, но се сдобива със задължения за милиони левове. 

Това не спира Веска да прибави още един член към семейството си.  Заради милионите, които дължи на държавата, 39-годишната майка няма право на помощи за детето. Още е един абсурд в абсурдната история на Веска от Баня. 

Източник: bradva.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *