Малка розова бележка върху кола на момиче в "Младост 1" върна вярата на жените в българските мъже (снимки)

Advertisement:

Само в БЛИЦ! Малка розова бележка върху кола на момиче в "Младост 1" върна вярата на жените в българските мъже (СНИМКИ)

Столичанка попадна на любопитна гледка в столичния квартал „Младост 1“. Жената е заснела малка розова бележка на стъклото на автомобил и бонбон, сложен на дръжката на колата. По-интересно е написаното върху листчето. От него става ясно, че по време на големите снегове момче е опитало да помогне на момиче, явно гъркиня, да се справи със ситуация. Явно до запознанство не се е стигнало, но пък момчето е било пленено от чужденката. Асен, както пише, че се казва момчето, явно толкова се е бил впечатлен от момичето, че от времето на големия сняг е мислил за нея и чак сега е решил да ѝ сподели това по оригинален начин. Може пък и чак сега отново да засича автомобилът ѝ, а девойката да не е била в него, за да може лично да ѝ обясни вълненията си. Бележката пък е подписана „Твой познат от снега“.

 

Advertisement:

Независимо каква е предисторията, самата постъпка на мъжа шашна потребителите на социалните мрежи, които побързаха да лайкнат и коментират поста.


/* (c)AdOcean 2003-2014, blitzads_bg.Blitz.bg.inText */
ado.placement({id: ‘ado-ZX5GyKAt4hP_UHCvtd_9zFp5oVU7XEcW0OWttkC2aV3.o7’, server: ‘blitzbg.adocean.pl’, vars: {cid: ‘articleContent’, maxkw: ‘7’ } });
TАГОВЕ: снягмомчегъркинямомичеколабонбон

Източник: blitz.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *