Ето го и приятелят на Дебора, страхотно момче, за което доста дами й завиждат (снимка)

Advertisement:

Ето го и приятелят на Дебора, страхотно момче, за което доста дами й завиждат (снимка)

Фолк певицата Дебора е сред най-атрактивните участници в новия сезон на Вип Брадър
В къщата тя вече успя да се забърка в няколко скандала и дори да се залюби с рапъра Dee.

Оказа се, обаче, че Дебора заблуждава съквартирантите в къщата и че има мъж до себе си отвън. Точно затова тя така упорито отричаше пред Биг Брадър да е имала нещо интимно с Dee вечерта в палатката.

Изборът на гадже на гордостта на северозападът никак не е случаен. От година Дебора е оплела в мрежите си сина на крупния бизнесмен Пламен Кралев – Симеон Кралев.

Припомняме, че Пламен Кралев е български строителен бизнесмен, който е познат сред широката аудитория като единственият български автомобилен състезател достигнал до големите състезания на Формула 1 и 2. Синът на Кралев е популярен в светските среди с любовта си към скъпите придобивки, купоните и харченето на милионите на баща си. Сами може да си представите какъв ресурс е необходим за поддържането на състезателна кариера и то с автомобил Ферари. Точно към този ресурс изглежда се е насочила хитрата фолк дива.

Advertisement:

Дебора била първата истинска любов на Кралев младши и той давал мило и драго за нея. Злите езици шушукат, че поради протекциите си от малкия Кралев, Дебора е толкова смела в къщата. Тя си позволява да държи груб тон, да обижда и да отговаря на всички. Певицата била много разкрепостена в леглото и изпълнявала всички извратени фантазии на богатия наследник, поради това била сигурна, че той и семейството му винаги ще стоят зад гърба й.
Не на такова мнение, обаче бил самият Пламен Кралев. Това лято той разбрал за връзката на сина си и певицата и побеснял. Той наказал сина си като му взел всички пари и го оставил да се вози в стар служебен автомобил. Но даже това не унищожило пламенната любов между двамата млади. Така Кралев нямал друг избор освен да приеме избранницата на сина си Симеон.

Откакто Дебора е в къщата, обаче, младият наследник е в депресия. Това и редовните скандали и излагания на певицата в национален ефир били истински трън в очите на Пламен Кралев и той бил решен този път завинаги да раздели сина си с емоционалната певица.

Източник: zajenata.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *