Цветелина Бориславова и каката на Бойко първи дружки (Банкерката и лекарката заедно в Дубай)

Advertisement:

Цветелина Бориславова и каката на Бойко първи дружки (Банкерката и лекарката заедно в Дубай)

Цветелина Бориславова и сестрата на Бойко Борисов са големи приятелки, бившата на премиера и кака му били на почивка в Дубай

Цветелина Бориславова може вече да не е половинка на Бойко Борисов, но все още поддържа връзка със сестра му. Банкерката и д-р Красимира Иванова са повече от приятелки. Двете дами били на почивка заедно по плажовете на Дубай.

Докторката, която е неонатоложка се похвалила, че от години не се е чувствала така добре както след ваканцията с Цветелина в екзотичната дестинация. Краси признала, че с бившата на брат си се разбира най-добре. Двете са сродни души и могат с часове да водят разговори на най-различни теми. Било им много приятно да се разхождат по плажа и да бистрят нещата от живота.

Advertisement:

Д-р Иванова и чаровната Цветелина се срещат и в България. Когато банкерката не е по бизнес дела в чужбина. И двете дами близки до сърцето на министър-председателя обичали да правят планински преходи. Които предприемали без мъжка компания защото смятали, че представителите на силния пол им нарушават душевното спокойствие, предават от електронното издание hotarena.net.

Госпожа Бориславова винаги е демонстрирала прекалена щедрост към дружката си. Преди около 6 години когато доктор Краси се разболя тежко от голям доброкачестен мозъчен тумор бившата й кандидат-снаха щом разбрала за диагнозата веднага й предложила да й помогне финансово за лечение в чужбина.

Само, че лекарката има доверие на българските специалисти и предпочете да се остави в техните ръце. За  операцията си тя избра невро-хирурзите на Военно-медицинска академия и за щастие не сбърка. Всичко мина успешно и днес сестрата на премиера е напълно излекувана и може да се грижи за своите малки пациенти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading…

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *