Бунт срещу Коцето и Фънки в „Като две капки вода“

Advertisement:

Бунт срещу Коцето и Фънки в „Като две капки вода“

Бунт срещу Коцето и Фънки в „Като две капки вода“

Фънки и Константин показват своето приятелство, което не се нрави на мнозина!

Димитър Ковачев – Фънки е обвиняван от доста от рок феновете за явното си приятелство с Константин. То лъсна за пореден път в „Като две капки вода“, забеляза Kliuki.bg.

Advertisement:

Обвиняват Фънки и Коцето в липса на професионализъм

В социалната мрежа мнозина са недоволни от професионализма на Фънки, който хвали Коцето дори при недотам добри негови интерпретации. Това не се възприема добре.

Укорите са и срещу продуцента Маги Халваджиян, че е сложил толкова близки приятели като жури и състезател. Това от зрителите се счита за недостойно.

„Все едно да сложиш брат си да те оценява. До вчера пиха заедно по дискотеките, сега да чакаме да го оценява реално. Крайно непрофесионално от страна на продуцента.“ – пишат из Фейсбук.

Коцето и Фънки се запознаха едва през последната есен, когато участваха заедно в „Big Brother: Most Wanted“. Там се откриха един друг, понеже и двамата пият здраво алкохол.

Само за няколко месеца чалга изпълнителя и рокаджията станаха неразделни. Постоянно публикуват свои снимки, на които са заедно в нощни клубове.

Феновете на рока обаче възприемат това приятелство на китариста за предателство спрямо тях. Години наред той бълваше змии и гущери за чалгата, а сега най-добрият му приятел е чалгаджия.

Димитър Ковачев даже вече не мрази толкова чалгата. Той си позволи да коментира хита на Константин „Черна роза“, при това с положителни думи.

В крайна сметка важна е личността, а не това каква музика слуша. Явно Коцето и Фънки са просто хора от една порода.

loading…

Източник: kliuki.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *