Мария крие тежко минало: Брюнетката на познава брат си, а баща й е не кой да е а…

Advertisement:

Мария крие тежко минало: Брюнетката на познава брат си, а баща й е не кой да е а...

Тежка семейна драма застига фолкпевицата Мария веднага след раждането й. Малцина знаят, че звездата от „ВИП Брадър“ е била зарязана от баща си няколко месеца след като се появява на бял свят. Известната с прякора си Отварачката изпълнителка е наследничка на прославения борец от близкото минало Панайот Киров, който в кариерата си записва не една победа на големите спортни форуми, сред които световни и европейски шампионати.

Майката на певицата Йорданка и изявеният борец се запознали в спортното училище в родната им Стара Загора, където тя учела художествена гимнастика. Едва 19-годишна, гимнастичката родила дъщеря си Мария, а малко след това семейството се преместило в София, където Панайот станал треньор в „Академик“. След броени месеци родителите на бъдещата грандама на фолка се разделили и майка й се върнала с нея и сестра й Ирена в Стара Загора, където бащата имал апартамент, даден му за заслугите в спорта. Там младата майка била сочена с пръст и се принудила да работи на три места. Бащата се обаждал от време на време, но не поел ангажимент за отглеждането на дъщерите си. Самата Мария изпаднала в психически шок още в невръстна детска възраст, защото родителите на връстниците й им забранявали да говорят с нея.

„В училище бях като отлъчена. Често дори обиждаха майка ми. В такива случаи се стигаше до бой и се връщах вкъщи насинена. Само аз знам какво ми е било“, връща лентата миньончето. За да не чувстват липси със сестра си, майка им работела едновременно като секретарка в селскостопанска фирма, в частна компания, а нощем проверявала фишове в тотото. Дори така парите не й стигали и изпратила сестрата на Мария да живее при дядо си и баба си, за да й е по-леко. Фолкфурията и днес си спомняла най-трагичните новогодишни празници в живота си, когато в дома им останали без ток, защото не могли да покрият сметките. Когато амбициозната заралийка успяла да се добере до голямата сцена, все пак потърсила контакт с баща си и научила, че той живее в Щатите, където има собствен спортен клуб и ново семейство. В Америка Мария имала брат, когото не познава и не желаела да вижда и до днес. Самата тя казва, че никога не успяла да прости напълно на баща си, но все пак се срещнали няколко пъти. В последните 13 години обаче не го е виждала на живо, а разговорите им по телефона се брояли на пръстите на едната й ръка. Заради разпада на семейството си Мария имала проблем във връзките си с мъжете, а към днешна дата зад гърба си е оставила два провалени брака.
/* (c)AdOcean 2003-2014, blitzads_bg.Blitz.bg.inText */
ado.placement({id: ‘ado-ZX5GyKAt4hP_UHCvtd_9zFp5oVU7XEcW0OWttkC2aV3.o7’, server: ‘blitzbg.adocean.pl’, vars: {cid: ‘articleContent’, maxkw: ‘7’ } });
TАГОВЕ: мариявип брадърбащапанайот кировиренасестра

Advertisement:

Източник: blitz.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *