Ето какво не й харесваше при Слави: Цветелина Грахич вече е това, което искаше!

Advertisement:

Ето какво не й харесваше при Слави: Цветелина Грахич вече е това, което искаше!4 (80%) 2 votes

Цветелина Грахич се превърна в жената, която винаги е искала да бъде!

Певицата от босненски произход Цветелина Грахич се оказа по-палава от очакваното. Тя вече е самостоятелен изпълнител и изглежда по-дръзка от всякога.

Цветелина Грахич

Advertisement:

Цветелина Грахич е вече много по-дръзка и провокативна

Цвети ходи по участия разголена и се държи изключително предизвикателно. Нещо, което преди не правеше чак в такива дози.

Твърди се, че по време на работата си в „Шоуто на Слави“ Цветелина Грахич е била принуждавана да спазва някакви норми, които сега са напълно рухнали. Това й е тежало тогава, понеже певицата е искала да бъде по-предизвикателна и разкрепостена.

Вече е точно такава, като тя дори стана попфолк дива. Босненката желае да се изявява в сферата на чалгата, което също й е тежало при Слави, защото там трябваше да изпълнява всякакви стилове.

Сега Цветелина Грахич е напълно щастлива. Кариерата й потръгна, тъй като само месец е минал, а тя е пълна с участия.

Все още обаче не може да се каже дали това е вследствие на нейната популярност или просто поради летния сезон. Ясно е за всички, че лятото е най-оборотно за хората от музикалния бизнес.

Както е известно, Слави Трифонов бързо си намери заместница в лицето на Невена Цонева. Красивата жена на Венелин Венков успя да укроти страстите с вълшебния си глас.

Цвети прекара в шоуто 5 години. Тя стана популярна благодарение на него, но в интервю наскоро заяви, че предаването й е отнело повече, отколкото й е дало.

„Толкова много работа и труд ми костваше.“ – каза преди седмици босненската чаровница.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *