Лили Иванова се грижи за бившия си (Иван Пеев на издръжка от примата)

Advertisement:

Лили Иванова може да е стисната, но за най-голямата си любов полага грижи

За пестеливостта на  Лили Иванова се разказват какви ли не слухове. Но към сестра си Магда и бившия си мъж Иван Пеев примата не спира да се грижи. Те са единствените хора, които са облагодетелствани от богатството на естрадната легенда.

От както композиторът овдовял Лили поела разноските на човека към,  който все още питае добри чувства. Тя плащала парното на 80-годишния музикант, който й подари 400 незабравими песни. Сметката пристигала при счетоводителката на певицата, която ръководи нейните финанси.

Преди години легендарната певица не можела да му прости, че я заряза заради друга. Иван Пеев се ожени за певицата Светла Стоева. Но тя се спомина от рак през 2013 година. Тогава се пусна слух, че съпругата на композитора е била застигната от клетвите на Лили, предават от retro.bg.

Advertisement:

Примата не пожела да отиде на погребението на съперницата си. Но няколко дни след това се обадила на бившия си и му предложила финансовата си подкрепа. А той я приел, тъй като пенсията му била твърде мизерна.

Лили Иванова се грижи и за сестра си Магда. Която била на нейна издръжка. Пращала й пари да си пълни хладилника и да разплаща сметките си. Покрила й задълженията към „Топлофикация” тъй като възрастната дама дължала 7 бона на дружеството.

Много рядко обаче естрадната примадона пръска пари за благотворителност или за хора, които са й чужди. Разправя се, че на един от най-преданите си фенове платила телефонната сметка. А на друга своя почитателка отпуснала пари за погребението на съпруга й. Понякога помагала на някои от съседите си в трудни моменти. Но общо взето не пръскала пари на вятъра.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement:
loading...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *